Χρονόμετρο

  Το Food Truck Festival έρχεται και στους Φιλίππους!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Street Food και οι καντίνες είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Ευφάνταστες γεύσεις, εκρηκτικοί συνδυασμοί, κατατάσσουν το φαγητό του δρόμου σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία!

  Για αυτό ερχόμαστε στις 𝝟𝞀𝝶𝝼ί𝝳𝝴ς 𝞃𝞈𝝼 𝝫𝝸𝝺ί𝝿𝝿𝞈𝝼 και σας περιμένουμε σε ένα Φεστιβάλ με τις πιο όμορφες, παιχνιδιάρικες καντίνες και vans !

  Προσεγμένες γεύσεις, ιδιαίτερες προσεγγίσεις, λαχταριστά 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫𝐬 , 𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐝𝐨𝐠𝐬 , 𝐜𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬 , 𝛂𝛕𝛆𝛌𝛆ί𝛚𝛕𝛂 𝐜𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 , 𝐦𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥 και 𝝻𝝿ύ𝞀𝝴ς ,𝝰𝞂𝝸𝝰𝞃𝝸𝝹ή 𝝹𝝾𝞄𝝵ί𝝼𝝰 είναι λίγα από όσα θα δοκιμάσετε όσοι επισκεφτείτε το 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 @𝗙𝗶𝗹𝗶𝗽𝗽𝗼𝗶 – 𝗞𝗮𝘃𝗮𝗹𝗮
  Φυσικά δεν θα λείπουν οι κλασικές – διαχρονικές προτιμήσεις όπως 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗱 𝗰𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝝹𝝰𝝸 𝗛𝗼𝘁 𝗗𝗼𝗴 πάντα όμως με την προσέγγιση και την πινελιά των chefs του 𝝨𝞈𝝻𝝰𝞃𝝴ί𝝾𝞄 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗜𝗻 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗰𝗲

  Τέλος μη παραλείψετε να δοκιμάσετε το 𝝲𝝺𝞄𝝹ό 𝝹𝝰𝝻𝝸𝝼ά𝝳𝝰 ή 𝝲𝝺𝞄𝝹ό 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝾ύ𝝼𝝰𝝱𝝶 !Είναι ένα σουβλιστό γλυκό που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην Μεσαιωνική Τρανσυλβανία περί το 1.450 μ.χ.

  𝝠𝝾𝞄𝝹𝝾𝞄𝝻ά𝝳𝝴ς, 𝝵𝝰𝞆𝝰𝞀𝞈𝞃ά, 𝝿𝝰𝝲𝞈𝞃ά επίσης θα κλέψουν τις εντυπώσεις!
  Φαγητό χωρίς μουσική όμως δεν γίνεται! Ξεκινάμε δυναμικά με την μοναδική μπάντα του δρόμου «Fasarioso» και ακολουθούν ανεπανάληπτοι 𝗗𝗝’𝘀 𝞂𝞃𝝰 𝗗𝗲𝗰𝗸𝘀 για 3 ημέρες γεμάτες διασκέδαση! 𝗗𝘂𝗯𝘀𝘁𝗲𝗳 , 𝗜𝗼𝗮𝗻𝗻𝗶𝘀 𝗟𝗼𝗻𝘁𝗶𝘀 , 𝗔𝝼𝝳𝞀έ𝝰ς 𝝡𝝿ά𝞀𝞃𝞂𝝾ς 𝝹𝝰𝝸 𝗣𝗮𝗻𝗮𝗴𝗶𝘄𝘁𝗶𝘀 𝗠𝗮𝘅𝗮𝗶𝗿𝗶𝗱𝗶𝘀 θα ξεσηκώσουν τα πλήθη!

  Συμμετέχουν :
  𝚻𝐡𝐞 𝐍𝐚𝐬𝐬 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭 – 𝐂𝐫𝐚𝐳𝐲 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧
  𝐂𝐚𝐧𝐭𝐞𝐞𝐧𝐢𝐭𝐨
  𝚷𝛂𝛒𝛂𝛅𝛐𝛔𝛊𝛂𝛋𝛐ί 𝚲𝛐𝛖𝛋𝛐𝛖𝛍ά𝛅𝛆ς 𝚶𝛒𝛗𝛂𝛎ί𝛅𝛈ς
  𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐚𝐧𝐧𝐞𝐫𝐬
  𝐇𝐨𝐦𝐞’𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐞𝐞𝐭 𝐅𝐨𝐨𝐝
  𝐓𝐫𝐨𝐩𝐢𝐜𝐚𝐥
  𝐌𝐨𝐢𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥
  𝐂𝐡𝐢𝐦𝐧𝐞𝐲 𝐂𝐚𝐤𝐞
  𝐂𝐚𝐦𝐞𝐥𝐨𝐭
  𝐆𝐢𝐚𝐧𝐧𝐨𝐮𝐥𝐚𝐤𝐢𝐬 𝐈𝐜𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦
  𝐓𝐡𝐞 𝐕𝐚𝐧 𝐂𝐚𝐠𝐞
  Διοργάνωση :
  𝜠𝝁𝝅𝝄𝝆𝝄𝜺𝝅𝜶𝜸𝜸𝜺𝝀𝝁𝜶𝝉𝝄𝜷𝜾𝝄𝝉𝜺𝝌𝝂𝜾𝜿ό 𝜮𝝎𝝁𝜶𝝉𝜺ί𝝄 «𝜪𝜾 𝜱ί𝝀𝜾𝝅𝝅𝝄𝜾»
  Υποστήριξη :
  𝑺𝒕𝒓𝒆𝒆𝒕 𝑭𝒐𝒐𝒅 𝑰𝒏 𝑮𝒓𝒆𝒆𝒄𝒆
  Υπό την αιγίδα :
  𝞓ή𝞵𝞸ς 𝞙𝞪𝞫ά𝞴𝞪ς , 𝞓𝞰𝞵𝞸𝞽𝞲𝞳ή 𝞔𝞶ό𝞽𝞰𝞽𝞪 𝞥𝞲𝞴ί𝞹𝞹𝟂𝞶 , 𝞔𝞹𝞪𝞬𝞬𝞮𝞴𝞵𝞪𝞽𝞲𝞳ό 𝞔𝞹𝞲𝞵𝞮𝞴𝞰𝞽ή𝞺𝞲𝞸 𝞙𝞪𝞫ά𝞴𝞪ς

   

  Διαβάστε περισσότερα: https://www.visitkavala.gr/dc_events/food_truck_festival_krinides-2/


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.