Χρονόμετρο

  Xθες όλη η Ελλάδα γιόρταζε για τον Ολυμπιακό! Για πρώτη φορά κατέκτησε το Ευρωπαϊκό!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δηλώσεις Βαγγέλη Μαρινάκη:

   

  ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

  Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, αυτό που κάναμε είναι για όλη την Ελλάδα»
  Οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

  Μετά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του τόνισε:

  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, υπερήφανοι. Τόσα χρόνια, 99 χρόνια, ο λαός του Ολυμπιακού τραγουδάει για ένα όνειρο τρελό. Για έναν Ευρωπαϊκό τίτλο. Εγώ από τότε που ήμουν μικρός και ταξίδευα, έχω αναμνήσεις στις οποίες έβλεπα παιδιά που είχαν έρθει απ’ όλο τον κόσμο και να φεύγουν στεναχωρημένοι, κλαμένοι για ορισμένες άτυχες στιγμές, για ορισμένες κακές στιγμές, είτε ήταν στην Ιταλία, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αγγλία, στην Ισπανία. Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό, γιατί δεν μπορείς να πεις “όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό”…

  Ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα. Όταν ασχολήθηκα με τον Ολυμπιακό, λοιπόν, όνειρό μου ήταν να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Γιατί τους αξίζει για όλα αυτά τα ταξίδια, για όλες αυτές τις στιγμές. Και να κάνουμε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Σήμερα λοιπόν δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι μία πραγματικότητα.

  Εδώ στην Ελλάδα, σε ελληνικά χώματα. Θέλω να πω πως είχαμε μία καλή φιλοξενία στη Νέα Φιλαδέλφεια απ’ όλους και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Σήμερα θα γιορτάσει όλη η Ελλάδα, ήταν κάτι το οποίο το χρωστούσαμε σε όλους τους Έλληνες, στα παιδιά που έχουν φύγει, στον πατέρα μου πάνω απ’ όλα, στον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Θύρα 7, στα παιδιά αυτά.

   

  Το Κύπελλο θα φύγει για το Δημοτικό Θέατρο. Θα πάει εκεί και αύριο στον πατέρα μου και τον Σάββα, τους αξίζει. Είναι στιγμές μεγάλης χαράς και συνεχίζουμε όχι να ονειρευόμαστε μόνο, αλλά συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε ψηλά.

   

  Δείτε εδώ τη συνέχεια:

  www.olympiacos.org


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.