Με τη συμμετοχή μελών της κυβέρνησης, της Βουλής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελεχών οργανισμών και εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στην Κομοτηνή συνέδριο με θέμα «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας-Η Συμβολή των ΗΠΑ στην Οικονομική Ανάπτυξη και Σταθερότητα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συνεδρίου, που διοργανώνει η Περιφέρεια σε συνεργασία με τη Διεθνή Πρωτοβουλία Επανεκκίνησης της Ελληνικής Οικονομίας και τους AHEPA «Ορφέας» Κομοτηνής, μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. Gus Billirakis, ο πρόεδρος του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου ‘Αγγελος Τσαβδάρης, ο γ.γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας-πρόεδρος Enterprise Greece και ο διευθυντής Εξωτερικής Πολιτικής του Jewish Institute for National Security of America Jonathan Ruhe.
Το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο-Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.








