Με ανάρτησή του ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος προτρέπει τους ψηφοφόρους στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών να ψηφίσουν τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, συγκεκριμένα αναφέρει ότι:
«Στις περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι αυτονόητη η στήριξη όλων μας στον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστος Μέτιος, ο οποίος απέδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και γι’ αυτό άλλωστε αποτελεί επιλογή της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!»
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.








