Χρονόμετρο

Τραγωδία στην παραλία «Γλάστρες» στο Παληό Καβάλας – Νεκρός 66χρονος λουόμενος

Δημοσιεύτηκε στις

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στην παραλία «Γλάστρες» στο Παληό Καβάλας, όταν ένας 66χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των λιμενικών αρχών, η Λιμενική Αρχή Καβάλας ειδοποιήθηκε άμεσα για το περιστατικό. Στον 66χρονο παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, ο οποίος έσπευσε στο σημείο μόλις έγινε αντιληπτό ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Στη συνέχεια, ο 66χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Εκεί, παρά τις προσπάθειες που είχαν προηγηθεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.