Χρονόμετρο

  Εμφανή μπετά και διακοσμητικά δάπεδα: Γιατί τα επιλέγουμε σε κάθε μοντέρνα κατασκευή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η μοντέρνα αρχιτεκτονική έχει αναδείξει πολλές εντυπωσιακές τεχνοτροπίες στην κατασκευή των κτιρίων που κλίνουν περισσότερο προς τον μπρουταλισμό. Με εμφανή μπετά και ανεπίχριστο σκυρόδεμα, η κατασκευή αποκτά αμέσως ένα πιο industrial στυλ και ακόμη και τα διακοσμητικά δάπεδα που τη συνοδεύουν -το λεγόμενο χτυπητό, χτενιστό ή σκαπιτσαριστό, ως τεχνοτροπία – πλαισιώνουν ακόμα περισσότερο αυτή την αισθητική.

  Ωστόσο, παρόλο που οπτικά τα εμφανή μπετά μπορεί να φαίνονται λιγότερο περίτεχνες κατασκευές από αυτές που συναντάμε για παράδειγμα στα παλιά νεοκλασικά και τις γοτθικές κατοικίες, αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζονται συντήρηση.

  Η εταιρεία Poriotis με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνει να συντηρήσει και να επιδιορθώσει το εμφανές μπετόν και ανεπίχριστο σκυρόδεμα στην κατασκευή του κτηρίου σας, αλλά και να επισκευάσει ή να τοποθετήσει διακοσμητικό δάπεδο, σκαπιτσαριστό, χτυπητό ή χτενιστό, για να εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

  Από τον τοίχο…

  Αυτό που κάνει τα εμφανή μπετά τόσο ξεχωριστά είναι ότι έχουν μία πολύ ιδιαίτερη μοντέρνα αισθητική που ακολουθεί τις επιταγές της σύγχρονης αριχτεκτονικής. Το ανεπίχριστο σκυρόδεμα στην κατασκευή σας αποτελεί μία αρκετά premium επιλογή και δίνει σημαντική προστιθέμενη αξία σε κάθε ακίνητο. Συνεπώς το εμφανές μπετόν προτείνεται για όλους τους λάτρεις της εντυπωσιακής και δυναμικής αρχιτεκτονικής με έντονο το στοιχείο του μπρουταλισμού. Ωστόσο, καθώς το εμφανές μπετόν αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο υλικό, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τη διαδικασία, ώστε να εξασφαλίσετε ένα άρτιο αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών σας. Η Poriotis, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, γνωρίζει με μεγάλη ακρίβεια την σωστή τοποθέτηση αλλά και συντήρηση για το ανεπίχριστο σκυρόδεμα, προσδίδοντας στην κατασκευή σας τα πιο εντυπωσιακά εμφανή μπετά.

   

   

  …μέχρι το πάτωμα

  Τα διακοσμητικά δάπεδα είναι η πινελιά που λείπει από την κατασκευή σας για να αποκτήσει την μοντέρνα αισθητική που ονειρεύεστε, γνωστό στην αρχιτεκτονική και ως σκαπιτσαριστό, χτυπητό ή και χτενιστό, η τεχνοτροπία που ακολουθείται για να δημιουργηθούν τα διακοσμητικά δάπεδα, απαιτεί μεγάλη εξειδίκευση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με εμπειρία τουλάχιστον 30 ετών στα διακοσμητικά δάπεδα, έμπειρους τεχνίτες και ειδικά ηλεκτρικά εργαλεία εταιρεία Poriotis, μπορεί να φέρει εις πέρας τις πιο περίτεχνες κατασκευές και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

  Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας σκυροδέματος Poriotis και μάθετε τα πάντα για τα εμφανή μπετά και τα διακοσμητικά δάπεδα.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.