Αρχική > Ειδήσεις > Κοινωνία > ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ: ” μόνο με συνεργασία και ανοιχτό διάλογο μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά”
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ: ” μόνο με συνεργασία και ανοιχτό διάλογο μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά”
Δημοσιεύτηκε στις
Επαφές στην Καβάλα είχε σήμερα στην Καβάλα ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης σημειώνοντας ότι ”
Η σημερινή μέρα με βρήκε στην Π.Ε. Καβάλας, κοντά στους ανθρώπους και τους θεσμούς του τόπου, για να ανταλλάξουμε ευχές αλλά και σκέψεις για όσα μας ενώνουν και μας απασχολούν.
Ξεκίνησα από την Ιερά Μητρόπολη, όπου είχα μια ιδιαίτερα ουσιαστική συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ.κ. Στέφανο.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Διοικητήριο της Π.Ε. Καβάλας για ευχές και συζήτηση με τους εργαζόμενους.
Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας και συναντήθηκα με τον Αντιπλοίαρχο κ. Αθανάσιο Βρύζα, ενώ αμέσως μετά βρέθηκα στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Φιλόσογλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άγγελο Βλάχο.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κώστα Σιμουδή και ολοκληρώθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παναγιωτίδη.
Οι σημερινές συναντήσεις ήταν μια ακόμη υπενθύμιση ότι μόνο με συνεργασία και ανοιχτό διάλογο μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά”.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του
περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον
αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993
και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.