Εξαιτίας των προβλημάτων στην κυκλοφορία της Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Λάρισας, μετά την υπερχείλιση του Πηνειού και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ήρθαν και οι προσωρινές αλλαγές στα δρομολόγια ΚΑΒΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ και επιστροφή, για τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Μέσω Ιωαννίνων το ταξίδι, ως εκ τούτου θα εκτελούνται, μέχρι να επανέλθει η ομαλότητα στα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από Καβάλα για Αθήνα. Τα δρομολόγια είναι τα ίδια, δεν αλλάζουν οι ώρες αναχώρησης, επίσης η τιμή του εισιτηρίου παραμένει η ίδια, ενώ εκείνο που αλλάζει είναι η διάρκεια του ταξιδιού είναι μιάμιση ώρα περισσότερη.
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.





