Χρονόμετρο

  Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Θάσο.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Θασιακή Ένωση Καβάλας πρόκειται να βραβεύσει τους αριστούχους Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κατά το σχολικό έτος 2022– 2023σε ειδική τελετή  που  θα  γίνει  στις  24Σεπτεμβρίου  2023,  ημέρα  Κυριακή  και  ώρα  11.30  π.μ.  στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Λιμεναρίων Θάσου.     

  Στην ίδια εκδήλωση  θα τιμηθεί και η φιλόλογος Νάσκου Θωμαή,  η οποία με τις πανελλήνιες και βαλκανικές αθλητικές διακρίσεις της τιμά όλη τη δημόσια ελληνική εκπαίδευση και προβάλλει το Γενικό Λύκειο Λιμεναρίων  Θάσου, όπου υπηρετεί.

   

  Τελευταίες αθλητικές  τις  επιτυχίες:  

  • Βαλκανικοί αγώνες βετεράνων στίβου  Σεπτέμβριος 2022 στη Θεσσαλονίκη: ασημένιο μετάλλιο στο βάδην και 2 πανελλήνια ρεκόρ στις σκυτάλες 4 επί 100 και 4 επί 400. 
  • Πανελλήνιοι αγώνες βετεράνων  στίβου Ιούλιος 2023 στην Αλεξανδρούπολη: χρυσό μετάλλιο στο βάδην, χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα, χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα, χρυσό μετάλλιο στα 1500 μέτρα.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θ.Ε.Κ. καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους να τιμήσουν με την παρουσία τους την κορυφαία  εκδήλωση του Συλλόγου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1974 και με την οποία επιβραβεύεται η πνευματική προσπάθεια και το ήθος της μαθητιώσας νεολαίας του τόπου μας.

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.