Χρονόμετρο

Θέματα τουρισμού, πολιτισμού και οικονομικής συνεργασίας συζήτησαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα, Dr. Saad Alammar είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας.  Ο κ. Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και ο κ. Μέτιος του παρέθεσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ της Περιφέρειαςκαι της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας.


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.