Χρονόμετρο

Συνάντηση με τον Αλέξη Πολίτη είχε η Ένωση γονέων και κηδεμόνων Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Μαυρομμάτης , η αντιπρόεδρος Μπέττυ Τσαρικτσή, ο γενικός γραμματέας Κωνσταντίνος Σχίζογλου,  η ειδική γραμματέας Δήμητρα  Καλονικίδου και το μέλος του ΔΣ , Ιωάννα Αβραμίδου επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Αλέξανδρο Πολίτη , προκειμένου να του θέσουν καίρια αιτήματα σχετικά με : Α) την ανάγκη στέγασης και μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του ΚΕΔΑΣΥ (Κέντρου Διάγνωσης Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) στην πόλη της Καβάλας και την παροχή του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού που απαιτείται, Β) την επίλυση των προβλημάτων μετακίνησης των μαθητών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ειδικότερα σχετικά με την ασφάλεια τους ( έλλειψη εποπτείας-συνοδείας) και την υπέρμετρη και άδικη κοστολόγησή τους με την υποχρέωση του νέου νόμου που επιβάλλει την τιμολόγηση των υπηρεσιών μεταφοράς τους με αντίτιμο για τη συντριπτική πλειονότητα των μαθητών των σχολείων του Δήμου Καβάλας.

 

 

 

Στη συνάντηση  αυτή που διεξήχθητε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική , δόθηκαν από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη πολύ ενθαρρυντικές λύσεις και δεσμεύσεις , τόσο για το πρώτο αίτημα  της παραχώρησης γραφείων στο κτίριο της Περιφέρειας για την άμεση μετεγκατάσταση του ΚΕΔΑΣΥ , όσο και σχετικά με το δεύτερο αίτημα μας , με την πρόβλεψη έκδοσης  άμεσης προκήρυξης  διενέργειας διαγωνισμού για την εύρεση αναδόχου, με σκοπό την δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς τις Σχολικές μονάδες της πόλης μας ,και με επιπλέον στόχο   την διασφάλιση των μετακινήσεων τους.

 

 

                               ΓΙΑ  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ                                                   ΣΧΙΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.