Χρονόμετρο

  Συμπαράταξης Πολιτών: Συνάντηση με το Σωματείο Συμβασιούχων καθαριστριών-καθαριστών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με το ΔΣ του Σωματείου Συμβασιούχων Καθαριστών/τριων των σχολικών μονάδων του νομού Καβάλας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της  Συμπαράταξης Πολιτών.

  Οι εκπρόσωποι του δραστήριου και μαχητικού σωματείου, εξέθεσαν τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά και τα διαχρονικά αιτήματα τους. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στη νομικά διάτρητη σύμβαση έργου που είναι υποχρεωμένες/οι να υπογράφουν, στην ελαστικότητα της εργασίας, στα περιορισμένα δικαιώματα, στον ελάχιστο μισθό που λαμβάνουν, καθώς και στο δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα που έχουν να αντιμετωπίσουν.

  Τόνισαν τα αιτήματά τους για μόνιμη και σταθερή εργασία, με σταθερό μισθό και εργασιακά δικαιώματα, καθώς και για αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος.

  Ο Άρης Βέρρος επανέλαβε την αμέριστη στήριξη στα δίκαια αιτήματά τους, τονίζοντας ότι ο Δήμος Καβάλας θα πρέπει με μαχητικό και πιεστικό τρόπο να βάλει τέλος στην εργασιακή επισφάλεια τους.

  Για τη Συμπαράταξη Πολιτών,

  ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας,

  Άρης Βέρρος


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.