Χρονόμετρο

Πέθανε 5χρονος, είχε συμπτώματα ίωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένονται με την ολοκλήρωση των εξειδικευμένων εξετάσεων.
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης για τον πρόωρο χαμό 5χρονου που τις τελευταίες μέρες είχε εμφανίσει συμπτώματα ίωσης.

Σύμφωνα με το e-evros.gr το άτυχο 5χρονο παιδί παρουσίαζε συμπτώματα ίωσης τις τελευταίες ημέρες. Όταν όμως έχασε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν προσπάθειες για την ανάνηψή του, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ωστόσο ούτε από την ιατροδικαστική εξέταση κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί με σαφήνεια η αιτία θανάτου. Για τον λόγο αυτό ελήφθησαν ιστολογικά δείγματα, τα οποία απεστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις.

Οι γονείς του παιδιού,στρατιωτικοί με καταγωγή από τον Έβρο δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που βιώνουν.

 


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.