Χρονόμετρο

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ: Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο Αλέξης Πολίτης

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ ορίζονται οι εξήςΑντιπεριφερειάρχες:

  • Πρόεδρος, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΚαβάλαςκ. Αλέξιος Πολίτης.
  • Τακτικό μέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, με αναπληρωτή το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χρήστο Γάκη.
  • Τακτικό μέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, με αναπληρωτή το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Διαφάνειας κ. Κωνσταντίνο Ναλμπάντη.

  Η άσκηση των καθηκόντων των ανωτέρω Αντιπεριφερειαρχών στην Οικονομική Επιτροπή θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.

   

  Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την ανάληψη της θέσης του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ:

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο, για την απόφασή του να μου αναθέσει την Προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜΘ. Η απόφαση αυτή αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου ν’ ανταποκριθώ στο απαιτητικό έργο που μου ανατέθηκε. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για την περιοχή μας, την ΠΕ Καβάλας, να εδρεύει το δεύτερο τη τάξει όργανο της Περιφέρειας.

  Η αγαστή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας, θα συνεχιστεί προς όφελος των υπηρεσιών και των πολιτών της ΠΑΜΘ.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.