Mήνυμα του Βουλευτή Ν.Δ Ν.Καβάλας, Ν.Παναγιωτόπουλου για την σημερινή ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
” Σήμερα τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, κρατώντας ζωντανή την ιστορική αλήθεια και το χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές. Η μνήμη δεν είναι μόνο φόρος τιμής στους 353.000 αδικοχαμένους προγόνους μας, αλλά και διαρκής υπενθύμιση της ανάγκης για ειρήνη, δικαιοσύνη και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η Ρωμιοσύνη δεν ξεχνά και δεν χαρίζει ιερά και όσια του Έθνους και της Ορθοδοξίας”.
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.






