Χρονόμετρο

  «Καλοκαιρινό το μαγαζί»!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Κάθε τόσο με πλησιάζουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δήμητρας Τσανάκα, για να επιβεβαιώσουν τα όσα της καταλογίζω με την κριτική μου ή για να με πληροφορήσουν για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αλλά και τα όσα ακούνε στις επαφές τους με τους ψηφοφόρους.

   

  Πολλές φορές δεν θέλω να τα μεταφέρω, γιατί η αλήθεια είναι ότι λαμβάνουν χώρα απίθανες καταστάσεις. Ωστόσο, αυτό που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο εκλογικό κέντρο της κ. Τσανάκας δεν έχει προηγούμενο. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, από τους νεόκοπους, όπως μου μεταφέρουν, εισέρχεται στο εκλογικό κέντρο και εκεί αντιλαμβάνεται ότι είναι εξέλιξη μια διαδικασία σταύρωσης ψηφοδελτίων, τα οποία μοιράζονται με εντολή δημάρχου στους ψηφοφόρους της παράταξης. Ο εν λόγω υποψήφιος διαπιστώνει ότι σε όλα τα ψηφοδέλτια, υπάρχουν σταυροί μόνο σε δύο ονόματα στενών συνεργατών της δημάρχου και σε κανέναν άλλο. Ουσιαστικά «έπεσε επάνω» σε κατευθυνόμενη σταυροδοσία πριμοδότησης, συγκεκριμένων υποψηφίων και αποκλεισμού άλλων!

   

  Η συνέχεια δεν είναι μια νέα εικόνα, είναι η γνωστή που παρουσιάζουν τα σαλούν στις καουμπόικες ταινίες, μετά από ένα καυγά. Ουσιαστικά το μαγαζί έγινε «καλοκαιρινό», ενώ οι φωνές ακούστηκαν στο μεγαλύτερο μήκος της οδού Βενιζέλου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.