Χρονόμετρο

Η Θάσος γιόρτασε τα 113 χρόνια ελευθερίας – Τις εκδηλώσεις τίμησε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης

Δημοσιεύτηκε στις
“113 χρόνια Ελεύθερη Θάσος
📌 Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε σήμερα στη Θάσο, που γιορτάζει τα 113 χρόνια από την απελευθέρωσή της.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας–Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, καθώς και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών αρχών.
Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Παναγιώτη Αρχοντή, ο Περιφερειάρχης τίμησε τη μεγάλη αυτή επέτειο και όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της πατρίδας μας.
«Με σεβασμό στο παρελθόν και ελπίδα για το μέλλον, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει να εργάζεται για έναν τόπο αντάξιο της ιστορίας και των ανθρώπων του.» δήλωσε ο κ. Τοψίδης”.

Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.