Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

  Δημοσιεύτηκε στις
  Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου 2023 η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
  Οι Καβαλιώτες, όπως συνέβη επανειλημμένα στο πρόσφατο παρελθόν, απέδειξαν ότι εμφορούνται από αισθήματα αλληλεγγύης και δοτικότητας απέναντι σε όλους όσοι βρίσκονται σε δεινή θέση, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.
  Οι μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένων νερών που πρόσφεραν οι πολίτες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις του Δήμου Καβάλας, παραδόθηκαν στην υπεύθυνη του Κέντρου Συλλογής Βοήθειας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Μαρία Τσουρή Καραμπινά.
  Τις επόμενες ημέρες, με ευθύνη του Δήμου Καβάλας και κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τις κατά τόπους αρχές, θα αποσταλεί και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας η υπόλοιπη ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
  Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τις παρακάτω μεταφορικές εταιρείες για τη συμβολή τους στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας:
   Μεταφορική Εταιρεία “ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ” (για τη δωρεάν μεταφορά των εμφιαλωμένων νερών)
   Μεταφορική Εταιρεία “ΠΑΡΙΔΗΣ ΙΚΕ” (για τη διάθεση των εγκαταστάσεων της)

  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.