Ένας 12χρονος μαθητής Γυμνασίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στον κόμβο Φαλήρου στην πόλη της Καβάλας. Ο τραυματισμένος μαθητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Εθνικού κέντρου άμεσης βοήθειας στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Νεότερες πληροφορίες για την υγεία του 12χρονου μαθητή που τραυματίστηκε μετά από παράσυρση στον κόμβο Φαλήρου στην Καβάλα σημειώνουν ότι τραύματα στο χέρι, τον αγκώνα και τον βραχίονα φέρει ο 12χρονος μαθητής που υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ο μαθητής δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.
ΠΗΓΗ:
ΠΗΓΗ: Center TV
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.







