Χρονόμετρο

  ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΤΟ: Συνελήφθηκαν δύο γυναίκες για κλοπές σε οικίες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σύλληψη 43χρονης ημεδαπής για κλοπή            

   

  Συνελήφθη την 23-8-2018 το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, 43χρονη ημεδαπή, διότι, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε από το εσωτερικό οικίας στο Χαϊδευτό Καβάλας, 3 πακέτα τσιγάρων και ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και έγγραφα. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν το αφαιρεθέν πορτοφόλι με όλα τα χρήματα και τα έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

   

  Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 28χρονης ημεδαπής για κλοπή     

   

  Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 28χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, την 16-8-2018 το πρωί, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της, ευρισκόμενοι στην αυλή της οικίας 90χρονης ημεδαπής, για την εκτέλεση εργασιών και εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία της ηλικιωμένης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού μία τσάντα, που περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.