Χρονόμετρο

  Βράβευση Δρ. Αργύριου Καλλιανιώτη για την προσφορά του στην επιστήμη της ιχθυολογίας

  Δημοσιεύτηκε στις
  Στην τελετή έναρξης του 18ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ιχθυολόγων που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι στις 3-6 Νοεμβρίου έγινε και η βράβευση του τιμώμενου προσώπου για το έργο και την προσφορά του στην επιστήμη της ιχθυολογίας. Σ εαυτό το συνέδριο, η οργανωτική επίτροπή επέλεξε τον Δρ. Αργύριος Καλλιανιώτη.
  Με πολύ συγκίνηση παρακολουθήσαμε την βράβευση του επί 22 χρόνια διευθυντή του Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας, Δρ. Καλλιανιώτη. Στην ομιλία του ο Δρ. Καλλιανιώτης αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του πορεία όσο και στην πορεία και την εξέλιξη του ΙΝΑΛΕ.
  Ευχαριστήσουμε θερμά τον αγαπητό Δρ. Καλλιανιώτη για την εμπιστοσύνη, την αμέριστη συμπαράστασή και υποστήριξη που μας έδειξε. Επιπλέον, ευχαριστούμε από καρδιάς για το λιθαράκι που έβαλε σε όλους μας για να γίνουμε καλύτεροι επιστήμονες, αλλά πάνω από όλα καλύτεροι άνθρωποι.
  Η ομάδα του ΙΝΑΛΕ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.