Χρονόμετρο

  ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ: «ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ :  Νίκησε τον εαυτό του…»

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Με χαρά, σχεδόν με συγκίνηση, πληροφορηθήκαμε πως στο Νομό Καβάλας προσήλθαν 1.200 συμπολίτες μας να ψηφίσουν τον έναν και μοναδικό υποψήφιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Τσίπρας κέρδισε!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. γίνεται αργά και νωχελικά από φράξια, κόμμα.

  Ίσως κάποτε να γίνει και κόμμα λαϊκό, μαζικό και με πρόγραμμα, όπως η Ν.Δ., η παράταξη, στις εσωκομματικές αρχαιρεσίες της οποίας, στη Καβάλα, συμμετείχαν 2.500 μέλη, μόνο τα  τακτοποιημένα οικονομικά (από 18 ετών και άνω και  κλειστός  εκλογικός κατάλογος) και για την εκλογή μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών το 2015, ψήφισαν 404.000 μέλη σε όλη  την χώρα.

  Η απουσία σοβαρής, οργανωμένης αντιπολίτευσης με εναλλακτικό πρόγραμμα είναι πρόβλημα για τη δημοκρατία και τις λειτουργίες της.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. απογοητεύει και από αυτήν τη θέση.

  Ευτυχώς, η χώρα έχει ικανή κυβέρνηση με σοβαρό πρωθυπουργό.

  Την κυβέρνηση που στηρίζει το μακροβιότερο και μαζικότερο κόμμα στην πολιτική ιστορία της χώρας, τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ικανό πλοηγό στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αλλά ταυτόχρονα οραματιστή μιας καλύτερης Ελλάδας.

  Ευχόμαστε από καρδιάς καλή θητεία στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό του τόπου.

  Είναι οι μοναδικές εκλογές που μπορεί να κερδίσει!

   

  ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ  Ν.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ

  Η Γραμματέας                                                               Ο Πρόεδρος

  ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ                                      ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΑΚΟΣ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.