Χρονόμετρο

  Το ΠΑΣΟΚ ευχαριστεί…

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Καβάλας ευχαριστεί και συγχαίρει τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξής μας στο νομό Καβάλας, Χρήστο Καϊντατζόπουλο, Σοφία Μαρτίδου – Χατζηβασιλειάδου, Δημήτρη Παπουτσή,  Λεωνίδα Παππά, Γιάννη Πλαφαδέλη και  Ευστρατία Χριστοδούλου για την μεγάλη τους προσπάθεια και τον όμορφο αγώνα που έδωσαν, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο των ποσοστών του κόμματός μας, τόσο στην περιοχή μας, όσο και πανελλαδικά, τη στιγμή, μάλιστα, που τα αντίστοιχα ποσοστά άλλων κομμάτων βρέθηκαν σε «ελεύθερη πτώση»!

  Σαφώς στο ευχαριστήριο αυτό μήνυμά μας, δεν πρέπει να λησμονήσουμε και τους «αφανείς μας ήρωες», τον κόσμο που στελέχωσε το εκλογικό μας κέντρο, που ήρθε στις συγκεντρώσεις μας και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ».

  Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε. Έχοντας στον ορίζοντα νέα εκλογική διαδικασία, συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των ποσοστών μας και την ανάδειξη της παράταξής μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε κάποια στιγμή, επιτέλους, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δεχθεί την υπεύθυνη και δριμεία κριτική που της αναλογεί.

  Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.