Χρονόμετρο

  Tο Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών «Η Ναζιανζός» της Νέας Καρβάλης… πάει Αθήνα!

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, επί τη ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων μνήμης προσφυγιάς, οργάνωσε έκθεση στην Αθήνα με θέμα «Σήκω ψυχή μου….» στο ισόγειο του κτιρίου του Υπουργείου Εξωτερικών, απέναντι από τη Βουλή επί της Οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Στην έκθεση αυτή το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών «Η Ναζιανζός» της Νέας Καρβάλης συνέδραμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το μοναδικό μας Ιστορικό αρχείο.

  Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων της Έκθεσης, το καταξιωμένο Μουσικοχορευτικό μας σχήμα, θα παρουσιάσει πρόγραμμα Καππαδοκικών χορών και  τραγουδιών, τιμώντας με τον πιο επίσημο τρόπο τη μνήμη και την Ιστορία του λαού μας.

  Καλούμε όλους όσους θα ευρίσκονται στην Αθήνα την ημέρα εκείνη ή να ειδοποιήσουν συγγενείς και φίλους στην Αθήνα, νάρθουν και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

   

  Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών

  Γραμματεία οργάνωσης


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.