Χρονόμετρο

Συγκλονισμένη η κοινωνία από τον τραγικό θάνατο του δήμαρχου Δοξάτου, Θέμη Ζεκερίδη

Δημοσιεύτηκε στις

 

 

   Συλλυπητήρια – αποχαιρετιστήρια μηνύματα

 

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΖΕΚΕΡΙΔΗ

 

Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι από την ξαφνική είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου μας φίλου, συναδέλφου και Δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη.

 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του  και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό προς το πλούσιο έργο του που αφήνει παρακαταθήκη σε όλους μας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

 

Αλέξης Πολίτης

 

 

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ συγκλονισμένο εκφράζει την οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του Διευθυντή Χειρουργικής και νυν Δημάρχου Δοξάτου Δράμας, του αγαπητού σε όλους μας Ζεκερίδη Θεμιστοκλή. Υπήρξε μια εμβληματική μορφή  για το Νοσοκομείο μας με μια λαμπρή πορεία η οποία συνεχίστηκε και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δάσκαλος για πολλούς από εμάς, φίλος και προσηνής εκτός δουλειάς μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θα μας λείψει. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο δυσάρεστο μαντάτο που πλήττει το χώρο του Νοσοκομείου μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Ο Πρόεδρος                                               Η Γραμματέας

Τεπελόπουλος Γιώργος                               Βέλκου Ζωφραφιά

 

 

Πως έγινε το δυστύχημα

 

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος του Ροδολίβους, μετά την έξοδο από την Εγνατία Οδό, στην επαρχιακή οδό Δράμας-Αμφίπολης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκε πάνω στα προστατευτικά τοιχία του δρόμου.

 

Από τη σύγκρουση, που ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, τραυματίστηκε βαριά ο 70χρονος άνδρας. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον απεγκλώβισαν με δυσκολία, με κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα. Στον δρόμο προς το Γενικό Νοσοκομείο Νοσοκομείο Δράμας ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή, αλλά οι διασώστες τον επανάφεραν και ανέκτησε τις αισθήσεις του, ωστόσο, λίγη ώρα αφότου έφτασε στο νοσοκομείο κατέληξε.

 

Ο Θέμης Ζεκερίδης, ήταν γιατρός-χειρουργός στο επάγγελμα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στον Δήμο Δοξάτου, όπου εξελέγη δήμαρχος για πρώτη φορά το 2019, όσο και στην κοινωνία της Καβάλας, όπου υπηρέτηση ως γιατρός για πολλά χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

 

Σημειώνεται, πως ο 70χρονος δήμαρχος όταν συνέβη το δυστύχημα επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου συνόδεψε τη σύζυγό του, η οποία ταξίδευε για τις ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφθεί τα παιδιά τους.


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.