Χρονόμετρο

  «Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου» (International Pontian Film Festival IPFF) – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου που διοργανώνει το τμήμα Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων της Αυστραλίας σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα των ομοσπονδιών Αμερικής – Καναδά, Ευρώπης, Ρωσίας, αλλά και την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακής Νεολαίας.

  Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου 2020.

  «Θέλουμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας, διότι αυτό θα ανήκει σε όλους μας, θα είναι ένας ακόμη τρόπος να δείξουμε ότι μπορεί να μην είμαστε στα πάτρια εδάφη, αλλά αυτά ποτέ δεν έπαψαν να μας εμπνέουν και να μας συντροφεύουν μέσα από τις μαρτυρίες και τις διηγήσεις των ανθρώπων μας, των προγόνων μας» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας.

  Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Ποντιακού Κινηματογράφου μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΕΔΩ.

   

  πηγή: http://www.pontos-news.gr


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.