Χρονόμετρο

  Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Αλέξη Πολίτη για την νέα Σχολική Χρονιά.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες για την κατάκτηση της γνώσης, για την εξέλιξη της ζωής των νέων μας, μέσα από ένα δύσκολο αλλά και συναρπαστικό «ταξίδι» πλούσιο εμπειριών και εφοδίων. Αγαπητοί μαθητές, το διάβα σας, στον χώρο της εκπαίδευσης απαιτεί δύναμη, υπομονή, επιμονή, κουράγιο. Αξίζει όμως τον κόπο διότι οι γνώσεις που προσφέρει το σχολείο είναι βασικά εφόδια για τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι θα πορευτούν στο μέλλον που εκείνοι θα επιλέξουν και θα διαμορφώσουν. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να ενθαρρύνουμε την δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουμε την κριτική σκέψη τους, να τους γαλουχήσουμε με τις πανανθρώπινες αξίες του σεβασμού, της συνεργασίας και της ισότητας.

  Εύχομαι σε κάθε παιδί – και ειδικά σε όσα θα διαβούν για πρώτη φορά την πόρτα του σχολείου – καλή αρχή και σε κάθε εκπαιδευτικό και γονέα καλή δύναμη.

  Καλή σχολική χρονιά!

  Καλή πρόοδο!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.