Χρονόμετρο

  Με το MDA Ελλάς και στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας η Energean

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

   

  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Energean είχε την χαρά να τρέξει στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στο πλευρό του MDA Ελλάς, στηρίζοντας το μη κερδοσκοπικό αυτό σωματείο που φροντίζει τους συνανθρώπους μας με νευρομυικές παθήσεις και, μάλιστα, συμμετέχοντας με μια ιδιαίτερα διευρυμένη ομάδα!

   

  Η Energeanήταν παρούσα και στις τρεις δρομικές εκδηλώσεις του 39ου Μαραθώνιου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου 12 και 13 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Energean εκπροσώπησαν 13δρομείς, στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων3 δρομείς, ενώ στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων το παρών έδωσαν 20 δρομείς της εταιρείας,  με επικεφαλής τον Μαθιό Ρήγα, CEO του ομίλου.

   

  Σε όλους τους δρομείς της εταιρείας θα μείνουν αξέχαστες οι στιγμές των διαδρομών δίπλα στους συνανθρώπους μας που φροντίζει το MDA Ελλάς και οι οποίοι συμμετείχαν κινούμενοι με αμαξίδια και, βεβαίως, ο τερματισμός στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου κατάφεραν να τερματίσουν όλοι!

   

  Η κα. Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο πλαίσιο των δρομικών εκδηλώσεων του 39ου Μαραθώνιου της Αθήνας, βιώσαμε μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην15χρονη πορεία της εταιρεία μας. Βρεθήκαμε ξανά στο πλευρό του MDA Ελλάς και των συνανθρώπων μας με νευρομυικές παθήσεις και ζήσαμε το πάθος, την θέληση και την αποφασιστικότητά τους να δείξουν σε όλη την κοινωνία ότι ο άνθρωπος μπορεί να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να φτάσει στους στόχους του, όσο κι αν η επίτευξή τους φαντάζει απαγορευτική.

   

  Είναι χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε το τόσο σημαντικό έργο του MDA Ελλάς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για την άρση κάθε αποκλεισμού από οποιαδήποτε δραστηριότητα καθώς και για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και στήριξη κάθε προσπάθειας που έχει τον ίδιο στόχο» .

   

  Η συνεργασία της Energean με το MDA Ελλάς εντάσσεται στην ευρύτερη δέσμευση της εταιρείας για την υλοποίηση των στόχων του ΟΗΕ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπηρετούνται ο Στόχος νο.10 για Λιγότερες Ανισότητες, ο Στόχος νο.3 για Καλή Υγεία και Ευημερία, και ο Στόχος νο.17 για Συνεργασία για την επίτευξη των Στόχων.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.