Χρονόμετρο

 ΙΧ προκάλεσε δυο απανωτά θανατηφόρα ατυχήματα σε Κιμμέρια και Σελερο στην Ξάνθη. 2 Νεκροί ένας τραυματίας.

Δημοσιεύτηκε στις

 Δυο απανωτά θανατηφόρα ατυχήματα σε Κιμμέρια και Σελερο! 2 Νεκροί ένας τραυματίας.

Aπίστευτο περιστατικό συνέβει χθες Κυριακή 7 Δεκεβρίου στις 10:00 το βράδυ όταν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα (σύμφωνα με τους μάρτυρες) χτύπησε ένα δίκυκλο όχημα μέσα στα Κιμέρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου και αφού εγκατέλειψε το σημείο, στην συνέχεια προκάλεσε ακόμη ένα τροχαίο μέσα στο χωριό Σέλερο. Από το δεύτερο τροχαίο (εκτροπή του οχήματος και πρόσκρουση σε μάντρα) σκοτώθηκε ο συνοδηγός του ΙΧ που φέρεται να είναι ο αδελφός του οδηγού!!!

Στο σημείο είναι η τροχαία που ερευνά της συνθήκες των δύο τροχαίων και ασθενοφόρα που μεταφέρουν τους εμπλεκόμενους στο ΓΝ Ξάνθης. Ο οδηγός του δικύκλου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο είναι γνωστός επιχειρηματίας από τα Κιμμέρια!

 

https://xanthinews.gr/


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.