Χρονόμετρο

  Ευτυχής κατάληξη ή «ναυάγιο» στην συνένωση των συνδυασμών του Ντίνου Κλειτσιώτη και Μάκη Παπαδόπουλου;

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  Μια ύστατη προσπάθεια για την συνεννόηση δύο παρατάξεων, για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Καβάλας, εκτυλίχθητε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Ντίνου Κλειτσιώτη και του Μάκη Παπαδόπουλου. Η πρωτοβουλία γι’ αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες ξεκίνησε από την πλευρά του Μάκη Παπαδόπουλου, στην οποία ανταποκρίθηκε ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Βρεθήκαν, συζήτησαν και αποφάσισαν να διενεργήσουν μια δημοσκόπηση και όποιος θα ήταν πιο ψηλά στην μέτρησηθα ήταν και ο επικεφαλής του συνδυασμού που θα προέκυπτε από τη συνένωση. Η μέτρηση έγινε και ο κ. Κλειτσιώτης έλαβε 10,8% και ο κ. Παπαδόπουλος 9,3% επί των ερωτηθέντων. Ως εκ τούτου ο κ. Κλειτσιώτης θα έπρεπε να είναι ο επικεφαλής, ωστόσο η συζήτηση σταμάτησε γιατί ανέκυψαν και άλλα ζητήματα, στην διάρκεια της διαβούλευσης.

   

  Η προσπάθεια μάλλον οδηγήθηκε τελικά σε ναυάγιο και ίσως δεν είναι τυχαίο που ο κ. Παπαδόπουλος προχωράει στο προεκλογικό του πρόγραμμα και για αύριο οργανώνει εκδήλωση στις 8.00 το βράδυ, στο Εκλογικό Κέντρο του, απέναντι από τον Κινηματογράφο ΑΠΟΛΛΩΝ.

   

  Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μοναδικό πολιτικό συνοικέσιο που είχε αίσιο τέλος ήταν αυτό του Βαγγέλη Παππά με τον Γιάννη Εριφυλλίδη για προγραμματική συμφωνία της ΚΑΠ με την παράταξη ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! Αν είναι πετυχημένο, θα μετρηθεί σε λίγο στην κάλπη.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.