ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ / ΔΕΥΑΚ: Σε πλήρη εξέλιξη η εκτέλεση σημαντικών έργων στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων
👷 Σημαντικά έργα υποδομής πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων από τα συνεργεία των αναδόχων εταιρειών και τη συνδρομή των εργαζομένων του Δήμου Καβάλας και της ΔΕΥΑΚ.
💶 Συγκεκριμένα, μέσα από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τη διάθεση ίδιων πόρων, εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο οι εξής εργασίες:
◼️ Εκσυγχρονισμός Θερμαλιστικού Κέντρου Κρηνίδων (ΕΣΠΑ Περιφέρεια ΑΜ-Θ / Προϋπολογισμός: 2.960.000 ευρώ)
◼️ Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων (ΕΣΠΑ 2021 – 2027 / 332.220 €)
◼️ Κατασκευή μονάδας παραγωγής εδαφοβελτιωτικού από πράσινα απόβλητα – Τοποθέτηση εξοπλισμού (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” / 532.110,57 €)
◼️ Ανακατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου Δάτου (με τη συνδρομή εθελοντών και χορηγών της ευρύτερης περιοχής)
◼️ Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Λυδίας
◼️ Επισκευή ομβροδεξαμενής και Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Κορυφών
✅ Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων όλων των τοπικών κοινοτήτων αποτελεί βασική προτεραιότητα της σημερινής διοίκησης του Δήμου Καβάλας!
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.