Χρονόμετρο

  “Απόστολος Παύλος 2022” Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση – Καβάλα 28-29-30/1/2022

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, οι Αντιδημάρχοι Αθλητισμού και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κώστας Βακιρτζής και Γιάννης Προμούσας αντίστοιχα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης, απένειμαν το Σάββατο 29 Ιανουαρίου μετάλλια και διπλώματα στους τρεις πρώτους νικητές-τριες των απογευματινών τελικών της τρίτης αγωνιστικής ενότητας της Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης “Απόστολος Παύλος 2022”, η οποία διεξάγεται στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας.

  – Στη τελετή απονομής μεταλλίων και διπλωμάτων, η Κ.Ο.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της, Λεωνίδα Αθανασιάδη και την Τεχνική Σύμβουλο, Κατερίνα Καραγιάννη.

  – Οι 4οι Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών “Απόστολος Παύλος 2022” είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και του ΟΘΑΚ, τελούν υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και διεξάγονται με τους όρους της FINA.

  – Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, για το Παγκόσμιο και Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Έφηβων – Νεανίδων καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

  -Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τον COVID-19.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.