Χρονόμετρο

  ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τετραπλό χτύπημα με Βαταμίδη, Πατσιαβά, Τεμπερεκίδη και Δουζδαμπάνη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με την απόκτηση τεσσάρων νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που αποτελούν εισηγήσεις του προπονητή Δημήτρη Σίτσα, ολοκλήρωσε (κατά πάσα πιθανότητα) τις μεταγραφές του για την περίοδο του καλοκαιριού ο Αετός Ορφανού, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Σταύρο Βαταμίδη, Τάσο Τεμπερεκίδη, Οδυσσέα Πατσιαβά και Νίκο Δουζδαμπάνη.

  Ο Βαταμίδης είναι κεντρικός μέσος κι έρχεται να καλύψει το κενό, που άφησε η αποχώρηση του Φίλιππου Τσαμπέγια. Είναι 22 ετών (2/9/1996) κι αγωνίζονταν την περασμένη περίοδο στον Φοίνικα Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς, ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου.

  Ο Πατσιαβάς είναι 21χρονος (11/3/1997) μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε στην Κ-20 του Άρη και την περασμένη σεζόν είχε μια καλή σεζόν με την ΑΕ Χαριλάου.

  Ο Τεμπερεκίδης είναι 21 ετών (14/5/1997), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την περασμένη σεζόν ανήκε στον Παναιγιάλειο, χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς στη Football League.

  Τέλος, ο Δουζδαμπάνης είναι 19 ετών (3/1/1999), αγωνίζεται ως επιθετικός κι έρχεται δανεικός από την Κ-20 του Άρη. Ο Δουζδαμπάνης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα στη Football League.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.