Εκτός λειτουργίας παραμένουν οι φωτεινοί σηματοδότες στο κέντρο του Αμυγδαλεώνα, λόγω πτώσης της τάσης στο ηλεκτρικό δίκτυο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, η οποία έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των σηματοδοτών, έχει ήδη προχωρήσει σε παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της βλάβης, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει επιλυθεί το πρόβλημα.
Για την οριστική αποκατάσταση της λειτουργίας τους έχει ειδοποιηθεί εξειδικευμένο συνεργείο από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναμένεται να επέμβει το προσεχές διάστημα.
Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, οι οδηγοί και οι πεζοί καλούνται να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τη συγκεκριμένη διασταύρωση, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.






