Χρονόμετρο

Τραγωδία στην Παναγία: Νεκρός 63χρονος στο σπίτι του – Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας

Δημοσιεύτηκε στις

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 63χρονος άντρας, ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην οικία του, στη γραφική συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 18:35 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν συγγενικό πρόσωπο επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τον άτυχο άντρα χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η Αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο και διενεργεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κυρίαρχο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι αυτό της αυτοκτονίας.

Αναμένεται η ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 63χρονου. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στους κατοίκους της περιοχής.


Στοιχεία Περιστατικού

 

  • Θύμα: Άντρας, ηλικίας 63 ετών, ημεδαπός.

  • Τόπος: Οικία στη συνοικία Παναγίας, Καβάλα.

  • Χρόνος: Λίγο πριν την ανεύρεση στις 18:35, 24 Νοεμβρίου 2025.

  • Αρχικό Σενάριο: Αυτοκτονία (υπό διερεύνηση).

  • Ανεύρεση: Από συγγενικό πρόσωπο.


Δημοσιεύτηκε στις

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.