Για το περιστατικό ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή της Καβάλας.
Ακυβέρνητο έμεινε λόγω μηχανικής βλάβης αλιευτικό σκάφος με έναν ημεδαπό επιβαίνοντα 0,5 ν.μ. από το λιμάνι Ελευθερών Καβάλας, εντός του κόλπου της Νέας Περάμου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή της Καβάλας.
Το σκάφος προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι Ελευθερών, με τη συνδρομή του επαγγελματικού σκάφους «ΑΓΑΠΗ» Σ.Θ. 1546 Α’, που είχε σπεύσει στο σημείο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των διοικητικών κυρώσεων.
Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
www.voria.gr
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.








