Τρεις γυναίκες, ηλικίας, συνελήφθησαν το μεσημέρι της 27ης Οκτωβρίου 2025 στην Καβάλα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας, κατηγορούμενες για κλοπή από πολυκατάστημα της πόλης.
Η Μέθοδος της Κλοπής
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι τρεις ημεδαπές φέρονται να εισήλθαν στο κατάστημα προσποιούμενες τις πελάτισσες. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από το πολυκατάστημα αλκοολούχα ποτά.
Κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και ψευδής Δήλωση Ταυτότητας
Κατά τη σύλληψή τους, στην κατοχή των δύο εκ των τριών γυναικών βρέθηκαν τα κλεμμένα αλκοολούχα ποτά. Τα αφαιρεθέντα προϊόντα αναγνωρίστηκαν και παρελήφθησαν από αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σύλληψης, προέκυψε πως μία εκ των συλληφθέντων δήλωσε ψευδώς τα στοιχεία ταυτότητας συγγενικού της προσώπου, επιχειρώντας πιθανώς να αποκρύψει την πραγματική της ταυτότητα.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας. Οι συλληφθείσες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.








