Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 23-6-2024 στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας δύο αλλοδαποί, οι οποίοι νωρίτερα διέρρηξαν κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν απότο εσωτερικό τουτρόφιμα και αναλώσιμα.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα, τα οποία αποδόθηκαν στονδικαιούχο τους. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων κατά περίπτωση Συνελήφθησαν την 23-6-2024 το πρωί στην Εγνατία οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, δύο ημεδαποί,διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν κατά περίπτωση ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι καιμικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανού.
Δημοσιεύτηκε στις
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.