Χρονόμετρο

  Oι Πάνθηρες θα αντιμετωπίσουν την Ολυμπία Λάρισας την Κυριακή 17 Δεκέμβριου στις 12.30.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε τη δυνατότητα στις παίκτριες μας να αποφορτιστούν από τους συνεχόμενους δύσκολους αγώνες και στον Αρίστιππο Χαντέλη να προετοιμάσει με ηρεμία το πλάνο του για τον αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

   

  Ο απολογισμός μας στις 8 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί έως τώρα είναι 4 νίκες και 3 ήττες, έχοντας 66.8 πόντους στην επίθεση και 58.7 πόντους στην άμυνα, μέσο όρο. Αντίστοιχα, η Ολύμπια έχει 3 νίκες και 4 ήττες, με 52.1 πόντους στην επίθεση και 64 πόντους στην άμυνα, μέσο όρο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει το ρεπό τους.

  Καθώς οι αριθμοί πολλές φορές δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, το σύνολο του coach Χαντέλη θα πρέπει να αποδείξει μέσα στο παρκέ την στατιστική ανωτερότητά του και να κατακτήσει μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

   

  Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12.30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.