Χρονόμετρο

  Oι Πάνθηρες θα αναμετρηθούν με τον Πιερικό Αρχέλαο την Κυριακή στις 13.30.

  Δημοσιεύτηκε στις

    Τον Πιερικό Αρχέλαο υποδέχεται η γυναικεία ομάδα μας στο «κλείσιμο» του πρώτου γύρου του βόρειου όμιλου της Α2 Γυναικών. Πρόκειται για ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι που θα χρειαστεί να δείξουμε, για 40 λεπτά, όλα τα θετικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα φέτος.

  Η νίκη κρίνεται σημαντική για να διατηρηθούμε στο «κυνήγι» της τρίτης θέσης του ομίλου όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Πυλαία με ρεκόρ 8-2 ενώ η ομάδα μας ισοβαθμεί με την Ανόρθωση Βόλου στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 7-3. Καθώς οι 3 ομάδες έχουν μοιραστεί τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, οποιαδήποτε απώλεια θεωρείται κρίσιμη στη διαμόρφωση της τελικής τετράδας του πρώτου γύρου και του πρωταθλήματος κατ’ επέκταση.

   

  Η ανακατάταξη της βαθμολογίας, που προήλθε από την απόσυρση της Ολύμπιας Λάρισας, έφερε τον Πιερικό Αρχέλαο στο 5-5, με τη ομάδα της πολύπειρης Δήμητρας Τελίδου να παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο που «ξέρει τι θέλει στο γήπεδο». Τα κορίτσια μας προέρχονται από το «διπλό» στο Ρύσιο, η ψυχολογία είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και η χημεία που έχουν αποκτήσει μέχρι τώρα είναι το κλειδί για μία ακόμα καλή εμφάνιση.

  Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 13:30 την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και η παρουσία του κόσμου θα είναι αυτή που θα μας δώσει έξτρα κίνητρο για τη νίκη! Σας περιμένουμε!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.