Χρονόμετρο

    ΑΟΚ: Έδειξε αμυντικές αδυναμίες

    Δημοσιεύτηκε στις

    Κακή απόδοση χθες στην Πέρνη για τον ΑΟΚ, που ηττήθηκε από τον Κεραυνό με 3-2

     

    Φιλική ήττα με 3-2 στην Πέρνη γνώρισε πριν από λίγη ώρα ο ΑΟΚ με σκορ 3-2 απέναντι στον περυσινό πρωταθλητή της Λίγκας ΕΠΣ Καβάλας, Κεραυνό, με τους «κυανόλευκους» να δείχνουν σοβαρά αμυντικά κενά, ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνας.

    Ο ΑΟΚ είχε και πάλι δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο α’ μέρος, όταν και έδειξε αδυναμίες στην πίεση που άσκησε η ομάδα της Πέρνης, ενώ στο β’ μέρος και με την είσοδο των Παπαδόπουλου και Μπρατσιάνι έγινε πιο κινητικός, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ενώ υπήρχαν στιγμές που ορισμένοι παίκτες φάνηκαν είτε κουρασμένοι είτε αδιάφοροι.

    Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά ήταν εξαιρετική απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγαλύτερο όνομα, που θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και έδειξε ότι συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία, που σταμάτησε άδοξα πέρυσι στα μπαράζ ανόδου προς τα εθνικά πρωταθλήματα.

    Στο 14’ λάθος του Μπάτζιου, το εκμεταλλεύτηκε ο Κώστας Άγγος και με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Καβάλας άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 26’ μετά από φάουλ του Μπουλγουρά, με καρφωτή κεφαλιά ο Προδρομίτης σημείωσε το 2-0. Ο ΑΟΚ στο 44’ όταν η Καβάλα κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Πόποβιτς από τον Τσορμπατζή, το οποίο εκτέλεσε ο Παππάς, για να γράψει το (2-1). Στο 54’ ο Καρυπίδης ανέτρεψε τον Μπαντάνη και ο διαιτητής Ψωμόπουλος υπέδειξε νέο πέναλτι.

    Στην εκτέλεση πήγε ο Μπρατσιάνι, όμως ο Αγαθόπουλος κατέβασε ρολά και στο 63’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κωσταντάρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 74’ ο Χάρης Παππάς, με σουτ, μετά από όμορφη πάσα του Ζουνίνιο.

     

    Διαιτητής: Δημήτρης Ψωμόπουλος. Βοηθοί: Βασίλης Καραβασίλης, Αλέξανδρος Μανούσος.

     

    Συνθέσεις: Κεραυνός Πέρνης (Γιάννης Μαλαματάς): Αγαθόπουλος, Τσορμπατζής, Ιβανίδης, Προδρομίτης, Καρυπίδης, Κωνσταντάρας, Μπουλγουράς, Αρχοντής, Μορφακίδης, Αλή Ογλού, Άγγος. Αγωνίστηκαν και οι: Μπουντρούδης, Σαμαράς, Γιαννόπουλος, Μαξούμ, Α. Τσορμπατζί, Κολλιός, Τριανταφυλλίδης.

    Α.Ο.Κ. (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Γαβριηλίδης, Μπλιός, Διαμαντίδης, Ζουνίνιο, Παππάς, Πόποβιτς.

    Έπαιξαν ακόμη οι Γαβριήλ, Παπαδιώτης, Παρμαξίδης, Παπαδόπουλος, Κυγάης, Καρακεϊσογλου, Μπρατσιάνι, Χρυσαλίδης.

     

    IMG_2750_resize IMG_2670_resize IMG_2619_resize IMG_2216_resize IMG_2187_resize IMG_2127_resize IMG_2112_resize IMG_2056_resize IMG_2053_resize IMG_2052_resize IMG_1852_resize

    Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσας


    Δημοσιεύτηκε στις 0

    Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.