Χρονόμετρο

  Νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Καβάλας ο Βασίλης Ζέρβας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Βασίλης Ζέρβας θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Καβάλας για τη νέα σεζόν στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας (πρώην Λίγκα), με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο.

  Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν πριν από λίγη ώρα και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Ζέρβα. Η πορεία του στην ΑΕ Καβάλας ήταν απολύτως πετυχημένη, η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και ξεκινούν άμεσα δουλειά».

  Ο Β. Ζέρβας μετακινείται μερικά χιλιόμετρα πιο ανατολικά, καθώς επί μια τετραετία είχε το κουμάντο στον πάγκο της ΑΕ Καβάλας, με κορυφαία στιγμή όλων τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας τη σεζόν που πέρασε.

  Ο Καβαλιώτης τεχνικός αντικαθιστά στον Ολυμπιακό τον -επίσης επιτυχημένο- Κυριάκο Σταυρίδη, που αποχώρησε από τον πάγκο μετά από δύο σεζόν στο Κωτσάλου (τίτλος και άνοδος τη σεζόν 2013-2014, συμμετοχή στην κορυφαία τετράδα της Λίγκας τη φετινή χρονιά).

   

  Συνεχίζει και ο Γιώργος Μανάφης

  Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, στο ρόστερ του Ολυμπιακού Καβάλας θα παραμείνει ο Γιώργος Μανάφης. Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο για τον έμπειρο άσο στο Κωτσάλου.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.