Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Ο Κώστας Ζαγναφέρης καταγγέλλει παρασκήνιο και πιέσεις πίσω από την εκλογή του περιφερειάρχη ΑΜΘ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με επιστολή του ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που ήταν υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, καταγγέλλει τη στάση της ΝΔ και το παρασκήνιο που αναπτύχθηκε προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Συγκεκριμένα σημειώνει ότι:

   

  Σαν ένας απλός πολίτης και έχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στην θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλων .

  Υπηρετώντας ιδεολογικά και κομματικά ένα χώρο πάνω από σαράντα χρόνια με προσήλωση και αφοσίωση περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνών να σιωπήσουν απέναντι στην υποψηφιότητα μου .

  Δυστυχώς αντιμετωπίστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθώ λες και ήμουν «καταζητούμενος» από τους διάφορους μανδαρίνους των Αθηνών που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.

  Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ή περιφέρεια μας και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι, θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας.

  ( Επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα )

  Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ ή χώρα καταρρέει και ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ έρχεται να κυβερνήσει, αν τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 16 ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ

  Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή είναι ιδέες οράματα και το συμφέρον του τόπου .

   

  Κώστας Ζαγναφέρης

   

  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.