Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Οι υποσχέσεις της Δήμητρας Τσανάκα… μήπως είναι σαν τις ακάλυπτες επιταγές;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Οι υποσχέσεις της Δήμητρας Τσανάκα, έχουν τόση αξία, όση και τα κάλπικα χαρτονομίσματα. Και για να μην βγαίνουν τα «τσανάκια» και υποστηρίζουν ότι μένουν μόνο στις διαπιστώσεις, ιδού μερικά παραδείγματα. Από τον περασμένο Δεκέμβριο η κ. Τσανάκα είχε υποσχεθεί στους παλαίμαχους του ΑΟΚ ότι θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 3.500 ευρώ, την εκδήλωση τους. Με βάση αυτή την υπόσχεση, προχώρησαν, οργάνωσαν την εκδήλωση και μάλιστα στο πνεύμα οικονομίας των ημερών, η τελική δαπάνη, ήταν πολύ χαμηλότερη από το συμφωνημένο ποσό, μόλις 2.400 ευρώ.

   

  Πήγανε λοιπόν στον Δήμο Καβάλας, τα τιμολόγια για να πληρωθούν και τους απάντησαν… ότι δεν υπάρχουν χρήματα και να ψάξουν να βρουν από αλλού για να πληρώσουν τα έξοδα!!! Έχουν περάσει τέσσερεις μήνες και η μοναδική εξέλιξη που υπάρχει είναι ότι πλέον δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η κ. Τσανάκα ΔΕΝ θα τηρήσει την υπόσχεσή της.

   

  Την ίδια ώρα, στην «ουρά» περιμένει ο ΑΟΚ να λάβει τα 20.000 ευρώ που τους υποσχέθηκε η κ. Τσανάκα, όπου και εδώ υπάρχει η ίδια καθυστέρηση και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται να ανέβει κατηγορία και τα χρειάζεται.

   

  Πιο πίσω περιμένουν και οι ομάδες του ΒΥΡΩΝΑ, ΗΡΑΚΛΗ και ΑΕΚ στους οποίους έχει επίσης υποσχεθεί από 3.000 ευρώ, λόγω της αλλαγής γηπέδου, αλλά χρήμα στον ορίζοντα δεν φαίνεται!!! Φυσικά ότι πάρουν, αν πάρουν, μέχρι τις εκλογές, μετά δεν πρόκειται να λάβουν ούτε ένα ευρώ, για τον απλό λόγο ότι η κ. Τσανάκα θα έχει φροντίσει το ταμείο να είναι άδειο!!!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.