Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΕΡΜΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Εμπρησμός του αυτοκινήτου του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με θερμά επεισόδια ξεκίνησε η φετινή προεκλογική περίοδος, αφού γύρω στις 3 το πρωί, εμπρηστικός μηχανισμός, κατέστρεψε το αυτοκίνητο του υποψηφίου δημάρχου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Δημήτρη Βογιατζή. Το γεγονός αναστάτωσε την γειτονιά της 7ης Μεραρχίας, αλλά το πιο σοβαρό είναι ότι η επίθεση αυτή δηλώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακήρυχτος πόλεμος, ο οποίος λαμβάνει συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις και αν συνεχιστεί μάλλον θα φέρει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας όλοι περιμένουν να αποκαλύψει τις δράστες πριν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη συνέχεια.

   

  Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το υποψήφιος δήμαρχος κ. Βογιατζής στην οποία σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «Σήμερα το πρωί συνέβη ακόμη μια δολοφονική επίθεση εις βάρος του υποψηφίου δημάρχου με την Ελληνική Αυγή για τον δήμο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή. Θρασύδειλοι παρακρατικοί έφτασαν μέχρι το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Καβάλας και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο  του. Η έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής είχε σαν αποτέλεσμα να μην εξαπλωθεί η φωτιά στα διπλανά αυτοκίνητα.

   

  Μάλιστα το χτύπημα αυτό γίνεται μόλις δύο βδομάδες μετά από την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα, η οποία δεν έτυχε και καταδίκης από το «συνταγματικό τόξο». Καθόλου τυχαίες, είναι ξεκάθαρο ότι η κάθοδος μας στον δήμο Καβάλας και η ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος έχει ενοχλήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που στέλνει τους παρακρατικούς υπαλλήλους του να τρομοκρατήσουν για ακόμη μια φορά τον νόμιμο αγώνα μας».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.