Χρονόμετρο

  ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΠΟΥ «ΕΣΚΑΣΕ» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δήμητρα Τσανάκα: «Άλλη μια βόμβα που έσκασε στα χέρια μας»

   

   

  Φαίνεται πως όσο περνάει ο καιρός τόσα περισσότερα «δώρα» θα ανακαλύπτει η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, που της άφησε ο προκάτοχός της Κωστής Σιμιτσής για οφειλές του δήμου.

  Αυτή τη φορά η νέα υπόθεση αφορά τον εργολάβο Θ. Σκορδαλό, στον οποίο επιδίκασε το δικαστήριο ποσό της τάξης των 180.000 € για έργα που υλοποίησε στην περίοδο 2008-09. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής ο δήμος απειλήθηκε με κατάσχεση του ποσού από λογαριασμό που διατηρεί στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αποφεύχθηκε, όμως τα χρήματα είναι άμεσα απαιτητά από τον εργολάβο, ο οποίος έχει στην κατοχή του την απόφαση του δικαστηρίου.

  Σε μια αποστροφή της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (6/10), η Δήμητρα Τσανάκα ανέφερε πως «δε θα αφήσω τον δήμο να εξευτελιστεί, αλλά φοβάμαι ότι θα συναντήσουμε σύντομα και άλλες τέτοιες ιστορίες».
  Η δήμαρχος Καβάλας ανέφερε στο «Χ» ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε την προηγούμενη, όμως είναι μια ακόμη οικονομική εκκρεμότητα που «βαραίνει» τα δικά μας χέρια και πρέπει άμεσα να αποπληρώσουμε. Πραγματικά, δε γνωρίζω τι άλλο θα συναντήσουμε. Ο συγκεκριμένος εργολάβος, ο κ. Σκορδαλός, εκτελεί ακόμη και σήμερα έργα και η υπομονή του εξαντλήθηκε. Το αρχικό ποσό που απαιτούσε έφτανε τις 120.000 €, όμως με τα δικαστικά έξοδα και τους τόκους, έφτασε τελικά στις 180.000 €».

   

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.