Χρονόμετρο

  ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Στον πάγκο ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης θα είναι ο νέος τεχνικός του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, ο οποίος βάζει υποψηφιότητα να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας.
  Ο Χρυσοστομίδης, που αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Μέγα (σ.σ. πήγε με μεταγραφή από την Παλαιοκώμη Σερρών το 1988), για να ακολουθήσει στη συνέχεια μια πορεία ετών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι το τελευταίο… μπαμ της διοίκησης, που ολοκλήρωσε την Κυριακή (8/7) τις μεταγραφές της και με την απόκτηση του -μέχρι την πρόσφατη σεζόν- βασικού τερματοφύλακα του Αετού Ορφανού, Λευτέρη Τοπαλίδη!

  Ο Χρυσοστομίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μια και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Ασπίδα Δραβήσκου, Νέα Ζίχνη, στον Βισαλτιακό Νιγρίτας (Δ΄ Εθν), στο Παραλίμνιο, στη Δόξα Λιθοτόπου, όπως και στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών, ενώ σε επίπεδο Γ’ Εθνικής ήταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης και στον νομό μας σε Άρη Ακροποτάμου, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ελευθερούπολης.

  Ο Χρυσοστομίδης είχε κι ένα μικρό πέρασμα από τον Πανσερραϊκό, την περίοδο 2013-14 ως τεχνικός διευθυντής. Την περασμένη σεζόν έκατσε για τρεις αγωνιστικές στον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.