Χρονόμετρο

  ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Θέμα ημερών η ένσταση από Βασίλη Ξουλόγη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Εκλογοδικείο θα αποφανθεί οριστικά για τον νικητή στον δήμο Παγγαίου

   Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα κατατεθεί η ένσταση από το νομικό επιτελείο του συνδυασμού «Σωστή Επιλογή» του Βασίλη Ξουλόγη, για το αποτέλεσμα του επαναληπτικού γύρου των εκλογών στον δήμο Παγγαίου.

  Όπως προκύπτει από την έρευνα που κάνει το νομικό επιτελείο του κ. Ξουλόγη, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου μπορεί να διαφοροποιηθεί και αντί του Φίλιππου Αναστασιάδη, στον δημαρχιακό θώκο να παραμείνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σωστή Επιλογή».

  Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, υπάρχουν έγκυρα ψηφοδέλτια που κατακυρώθηκαν στον κ. Αναστασιάδη, τα οποία όπως λέει η πλευρά Ξουλόγη θα έπρεπε να έχουν ακυρωθεί, ενώ όπως είχε σημειώσει το «Χ» στο ρεπορτάζ του φύλλου της Παρασκευής (30/5) βρέθηκαν 60 ψηφοδέλτια με προτίμηση στον Φ. Αναστασιάδη, τα οποία δε φέρουν την υπογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου από δύο εκλογικά τμήματα σε Νικήσιανη και Γεωργιανή.

  Μάλιστα, η νομική υπηρεσία του νυν δημάρχου Παγγαίου θεωρεί ότι υπάρχουν άλλες 74 περιπτώσεις, για τις οποίες επίσης θα αποφανθούν οι δικαστές στο Εκλογοδικείο.

  «Έχουν βασιμότητα όσα λέμε, παρόλο που εμείς δε βγάζουμε νομικά κείμενα στο facebook και στο διαδίκτυο. Οφείλουμε να το ψάξουμε, όμως για όλα αυτά θα αποφανθεί το δικαστήριο. Αν τα ψηφοδέλτια ήταν λίγα, δε θα κάναμε ένσταση, όμως εδώ έχουμε δείγματα που φέρνουν τούμπα το αποτέλεσμα», υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος Ξουλόγη.

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.