Χρονόμετρο

  Όλα έτοιμα για το 6ο Wood Water Wild Festival

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πλούσιες οι εκδηλώσεις του τριήμερου φεστιβάλ (6-8 Ιουνίου), που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας – Δεσπόζει η συναυλία των Μ. Στρατή, Ησ. Ματιάμπα το βράδυ της Παρασκευής

   

  Τα πάντα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 6ου Wood Water Wild Festival, το οποίο διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Παλιάς Καβάλας, με τη συνεργασία του δήμου Καβάλας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης το τριήμερο 6-8 Ιουνίου στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

  Για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, που ξεκίνησε από την αγάπη για τη φύση μιας παρέας και έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην αίθιουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Καβάλας.

  Τη συνέντευξη των διοργανωτών προλόγισε ο αντιδήμαρχος Καβάλας Χριστόδουλος Μιχαλάκης, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια που καταβάλει ο πολιτιστικός σύλλογος της Παλιάς Καβάλας, ενώ από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς συνεχάρη τον σύλλογο και υπογράμμισε ότι η επιτυχία του φεστιβάλ είναι δεδομένη, αφού διοργανώνεται από ανθρώπους που αναδεικνύουν την περιοχή μας, για να απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Καβαλιώτες να δώσουν μαζικό «παρών» στο 6ο Wood Water Wild Festival το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

  Ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Α.Μ.-Θ. Γιώργος Γερομάρκος δήλωσε ότι ο σύλλογος της Παλιάς Καβάλας με όλη την προσπάθεια που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια ενισχύει τη στρατηγική της Περιφέρειας για την ανάδειξη της περιοχής και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

   

  Φεστιβάλ-θεσμός

  Θεσμό χαρακτήρισε το 6ο Wood Water Wild Festival ο πρόεδρος του συλλόγου της Παλιάς Καβάλας, Γιάννης Προμούσας, το οποίο όπως ανέφερε έχει αποκτήσει πανελλήνια φήμη και εξέφρασε την ευχή του να τύχει ανάλογης στήριξης και από τις νέες διοικήσεις που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καβάλας και την Περιφέρεια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς και την πολυμελή ομάδων εθελοντών που βοηθούν για τη διοργάνωση του φεστιβάλ.

  Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Ηλίας Γιαγματζίδης σημείωσε ότι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, είναι ευκαιρία να γίνει κτήμα στους νέους ανθρώπους η αγάπη, η ανάδειξη και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

  Τέλος, η Αιμιλία Θεοδωρούδη παρουσίασε τις δραστηριότητες του τριημέρου 6ο Wood Water Wild Festival, όπου δεσπόζει η συναυλία το βράδυ της Παρασκευής (6/6, 22.00) στον Νερόμυλο των Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα (γενική είσοδος 10 ευρώ), ενώ νωρίτερα (21.00) υπάρχει και ένα live support από το μουσικό σχήμα «Στους δύο τρίτος δεν χωρεί» των Κώστα Παρασκευά-Ελένης Γαλανοπούλου.

  Από το πρωί του Σαββάτου και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχουν πλούσια δρώμενα, όπως αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, river trekking, τοξοβολία, εικαστικά εργαστήρια, υπαίθριο bazaar, αγώνες δρόμου, ποδηλασία, αερομοντελισμός, φιλοζωϊκές δράσεις και paintball.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.