Χρονόμετρο

  Εκλογές χωρίς εγκαίνια

  Δημοσιεύτηκε στις

  Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που πάμε σε δημοτικές εκλογές χωρίς να έχουμε δει να εγκαινιάζεται έστω ένα έργο, όχι μόνο τώρα, παραμονές της αναμέτρησης, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα. Ίσως το μοναδικό έργο που δικαιούται να «εγκαινιάσει» η Δήμητρα Τσανάκα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η πεσμένη γέφυρα. Ακόμη και την Μεγάλη Λέσχη αλλά και τη Δημοτική Καπναποθήκη, έργα τα οποία παρέλαβε μισοτελειωμένα από τον προηγούμενο δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή και ενώ πέρασαν πέντε χρόνια, δεν κατάφερε να τα εγκαινιάσει.

   

  Η πολιτική επικοινωνία – να έχουμε να λέμε – της Δήμητρας Τσανάκα, με τις γνωστές πομπώδεις και φανφαρόνικές εκφράσεις που αρέσκεται να χρησιμοποιεί, καλλιέργησε την προσδοκία, ότι αυτές τις ημέρες θα εγκαινιάζονταν το ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο, το Βερούλειο. Το επικοινωνιακό οικοδόμημα κατέρρευσε χθές καθώς ο εργολάβος του έργου ζήτησε και άλλη παράταση για να το παραδώσει… κάπου τον Ιούλιο.

   

  Ο αρμόδιος επί των αθλητικών αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου, αυτός που την κοπάνησε από το ψηφοδέλτιο της Δήμητρας Τσανάκα, στο παραπέντε, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι μια ανώνυμη καταγγελία πήγε το έργο πίσω. Δεν τον είδα βέβαια να στεναχωριέται και πολύ, καθώς θα έχει την ευκαιρία να το εγκαινιάσει κοντά στην βουλευτικές εκλογές, όπως ψιθυρίζεται στο δημαρχείο – οπότε θα βγει και φωτογραφίες με τις κορδέλες!!! Η ουσία είναι ότι τα εγκαίνια πάνε περίπατο και η Τσανάκα θα μείνει με το ψαλίδι στο χέρι, αλλά χωρίς κορδέλα!!!

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.